TTNET'in hazırladığı TTNET Vitamin yarışması sona erdi ve kazanlar tespit edildi. Yarışmanın sonucuna göre ödül kazanan öğrenciler liste halinde yayınlandı. TTNET Vitamin Yarışması sonuçlarını öğrenmek için Buraya tıklayınız.


e okul Sistemine ücretli öğretmen eklemek için öncelikle e okul sistemine giriş yapınız. Daha sonra sol menüde yer alan şube işlemleri sekmesine tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra açılan alt sekmelerde Ücretli Öğretmen Ekle sekmesine tıklıyoruz. Sonra karşımıza eklenecek bilgileri girebileceğimiz bir ekran çıkıyor.
Bu ekranda yer alan bilgiler şöyle;

TC.kimlik numarası

Öğretmenin branşı

Öğretmenin göreve başlama ve bitiş tarihi.

e okul not girişi

Bilgilerin e okul a sorunsuzca ulaştırılması ve güvenli bir çalışma yapılması için hazırlanan bu program ile artık e okul bilgilerini güncellemek kolay ve anlaşılır bir hale getirildi.

e okul Gold programını indirmek için Tıklayınız.

e okul bildiğiniz gibi online olarak öğrencileri takip edebildiğiniz bir sistem. Bu sistem sayesinde pek çok veli öğrencisinin durumunu evden veya işten rahatlıkla öğrenebiliyor. Ancak henüz herkes e okul veli bilgilendirme sistemi'nin neler sağladığını tam anlamıyla bilmiyor. Bu yüzden Milli Eğitim Bakanlığı hazırladığı toblo ile herşeyi anlatmış durumda.
-----------------------------------------------------------------------------------------
e-Okul Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve özel ilköğretim okullarında okuyan öğrencisi bulunan veliler için hazırlanmıştır. Sisteme girildiğinde aşağıdaki bilgiler öğrenilebilir:

Duyurular : Okul yöneticileri ya da öğretmenler tarafından size ulaştırmak istenilen duyurular yer almaktadır. Bireysel bazda ya da toplu duyurular,

Ders Programı : Ders programı, ders başlangıç ve bitiş saatleri, derslere giren öğretmen bilgileri haftalık ders programı,

Devamsızlık Bilgileri : Dönem içinde özürlü ve özürsüz devamsızlıklar,

Not Bilgileri : Öğrencinin okulda aldığı sınav, proje ve performans belirlemeye yönelik çalışmalarla ilgili puanlar,

Sınav ve Proje Bilgileri : Öğrencinin hangi dersten ne zaman sınav olacağı ve projesini teslim edeceği tarihler,

Öğrenci T.C. Kimlik No :

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen 11 basamaklı numaradır. T.C. Kimlik Numarası bulunamayan öğrenciler için e-Okul sistemine kayıtlarında verilen geçici numara kullanılmaktadır.

Öğrenci Okul No :

Okula kayıt sırasında verilen numaradır.Her öğrencinin mutlaka bir okul numarası bulunmaktadır.Sisteme giriş yapabilmek için bu numaranın bilinmesi gerekir.

Bu bilgilere ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Her geçen gün gelişen teknoloji sayesinde yapılan işler artık daha kolay olmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'da bu gelişime ayak uydurarak öğrencilerin daha rahat ders çalışabilmeleri için MEB İnternet Tv'yi yarattı. Peki bu Tv ne işe yarar.

Milli Eğitim Bakanlığı İnternet Tv ile çocuklarınız internet üzerinden ders çalışma imkanı bulabilecekler. Bilgisayarda vakit geçiren çocuklarınız bu sayede ders çalışmış olacaklar. Yani derslerine internet üzerinden çalışma imkanı bulabilecek.

Daha Yeni Kayıtlar Ana Sayfa