e okul bildiğiniz gibi online olarak öğrencileri takip edebildiğiniz bir sistem. Bu sistem sayesinde pek çok veli öğrencisinin durumunu evden veya işten rahatlıkla öğrenebiliyor. Ancak henüz herkes e okul veli bilgilendirme sistemi'nin neler sağladığını tam anlamıyla bilmiyor. Bu yüzden Milli Eğitim Bakanlığı hazırladığı toblo ile herşeyi anlatmış durumda.
-----------------------------------------------------------------------------------------
e-Okul Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve özel ilköğretim okullarında okuyan öğrencisi bulunan veliler için hazırlanmıştır. Sisteme girildiğinde aşağıdaki bilgiler öğrenilebilir:

Duyurular : Okul yöneticileri ya da öğretmenler tarafından size ulaştırmak istenilen duyurular yer almaktadır. Bireysel bazda ya da toplu duyurular,

Ders Programı : Ders programı, ders başlangıç ve bitiş saatleri, derslere giren öğretmen bilgileri haftalık ders programı,

Devamsızlık Bilgileri : Dönem içinde özürlü ve özürsüz devamsızlıklar,

Not Bilgileri : Öğrencinin okulda aldığı sınav, proje ve performans belirlemeye yönelik çalışmalarla ilgili puanlar,

Sınav ve Proje Bilgileri : Öğrencinin hangi dersten ne zaman sınav olacağı ve projesini teslim edeceği tarihler,

Öğrenci T.C. Kimlik No :

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen 11 basamaklı numaradır. T.C. Kimlik Numarası bulunamayan öğrenciler için e-Okul sistemine kayıtlarında verilen geçici numara kullanılmaktadır.

Öğrenci Okul No :

Okula kayıt sırasında verilen numaradır.Her öğrencinin mutlaka bir okul numarası bulunmaktadır.Sisteme giriş yapabilmek için bu numaranın bilinmesi gerekir.

Bu bilgilere ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa